Proposta de Campanya d’identificació i esterilització a Centelles
novembre 26, 2019
Pressupost i reformes a les Gàbies Municipals de Centelles
maig 2, 2021
Mostra tot

Proposta de Conveni per a Protecció Animal a Centelles

Com a ciutadans Centellencs agrupats en l’Associació animalista de Centelles, considerem que els animals també són habitants de ple dret.

Com a éssers dependents que són, ens correspon a tots, garantir el seu benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania, també amb els qui, legítimament, no gaudeixen de la seva bona companyia.

En aquest sentit, la coexistència pacífica, la defensa i la protecció dels animals i el seu entorn és una carrera de fons en la qual l'Associació Animalista de Centelles, vol implicar tan l'Ajuntament de Centelles com agents socials, escoles, i població en general. Amb un objectiu clar, que, en un termini de 5 anys Centelles es converteixi en un referent de la comarca d'Osona en polítiques de benestar animal.

A l'Associació Animalista de Centelles considerem que els animals són éssers vius dotats de sensibilitat física i psíquica, i també de moviment voluntari. Aquests han de rebre el tracte que, atenent bàsicament les necessitats etològiques, en procuri el benestar.

La nostra intenció principal és que els Centellencs i l’Ajuntament assoleixin el màxim compromís i nivell de protecció, per tal d’afavorir una responsabilitat més elevada i una conducta més cívica de la ciutadania en la defensa i en la preservació dels animals i el seu entorn natural.

Correu electrònic: hola@animalistadecentelles.org
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *