Si vols col·laborar pots ajudar-nos amb un donatiu econòmic
per petit que aquest sigui.

Tota ajuda és benvinguda!


Tens Bizum al teu mòbil? Fes un donatiu amb el codi 01283Entra a la App del teu banc, busca el apartat de DONACIONS del Bizum
i després busca la nostra Associació o escriu el Codi: 01283
Així de ràpid i senzill és Bizum, ja que pots enviar i rebre diners a través de l'app del teu banc. Els diners arribarà al compte de la Associacion en menys de 5 segons.De forma segura, utilitzant només la teva app del banc i amb el codi.Si encara no el tens, entra a l'app o al web del teu banc i fes-te amb Bizum.

Codi: 01283

 

 

 

Microdonacions - Col·labora amb 1 euro a el mes

Diuen que "la unió fa la força", i les microdonacions suposen un concepte nou a l'hora de col·laborar amb les organitzacions com la nostra.

Es tracta de només 1 euro a el mes, de manera recurrent és una forma es poden adaptar millor a les economies i molt fàcil de portar a terme amb la plataforma Teaming.

Què és Teaming? Teaming és una eina en línia per recaptar fons per a causes socials a través de micro donacions d'1 € a el mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea que amb 1 €, nosaltres sols no podem fer molt, però si ens unim, podem aconseguir grans coses.

En Teaming, no es pot donar més d'1 € a el mes a un Grup. És una quantitat simbòlica que està a l'abast de gairebé tothom i que fa que tots els que estem en el Grup siguem iguals.

És totalment segur i transparent. A més, pots demanar anualment el teu certificat de donacions (desgrava a la renda).

És totalment gratuït. Teaming no té ànim de lucre i per això ofereix l'eina de recaptació sense cap cost. Així mateix, ha arribat un acord amb Banc Sabadell per evitar tot tipus de comissions bancàries sent aquestes assumides pel mateix banc.

Col·labora econòmicament i sense cap cost per a tú

Fas les teves compres per internet en ZOOPLUS?

Ajuda'ns de forma gratuïta quan facis compres on-line de forma gratuïta. ZOOPLUS remunerarà amb un 4% de comissió per qualsevol venda remesa pels afiliats. Beneficia't d'un codi promocional de benvinguda per als nous clients de el 5%. Així mateix, el galeta és de 30 dies i un datafeed també està disponible.l'Associació.

Coneixes ZOOPLUS? és la botiga en línia per a mascotes líder a Europa i amb presència en més de 20 països. El catàleg consta de més de 10.000 productes per a animals de companyia, sempre a el millor preu.

Fas les teves compres per internet amb Helpfreely?

Ajuda'ns de forma gratuïta quan facis compres on-line de forma gratuïta amb Helpfreely

Coneixes Helpfreely? Ara col·laborar amb L'Associació Animalista de Centelles és més senzill que mai i gratis! Només has de registrar-te aquí. I cada vegada que facis una compra on-line a alguna de les seves pàgines afiliades, se'ns donarà un percentatge sense cap cost addicional per a tu! T'animes?

Fes clic aqui t'ho expliquem
Aqui tens una selecció de botigues on pots comprar i ajudar-nos.
Fes clic aqui