En formar part de la nostra Xarxa d'Empreses Sòcies amb un compromís social que ens permet sumar esforços per contribuir en els nostres projectes i en fer realitat el Benestar Animal del animals de carrer de Centelles.

Amb una  aportació económica anual o amb material i productes fora d’estoc, o materials per millora les nostres colonies de gats.

Des de l'Associació us oferim, com a empresa sòcia, la possibilitat d'obtenir un reconeixement especial en la nostra web i xarxa socials i podeu fer servi el nostre logo per poder col·locar al vostre establiment o al vostre web com a empresa col·laboradora.

Tant pel que fa a les persones físiques i jurídiques, per integrar-se a l’associació cal presentar una sol·licitud per escrit a la Junta Directiva, la qual prendrà una decisió sobre la petició en la primera reunió que tingui lloc i la comunicarà a l’assemblea general més immediata.

hola@animalistadecentelles.org

Empresas socias y colaboradoras:

La inmobiliaria OSONA ACTIVA de Centelles inicia una campaña en la que cada operación de venta o alquiler de sus inmuebles dará un 4% del total de sus honorarios a una causa benéfica.

Veteriniaries que colabora con nosotros:

Web creada por: