En formar part de la nostra Xarxa d'Empreses Sòcies amb un compromís social que ens permet sumar esforços per contribuir en els nostres projectes i en fer realitat el Benestar Animal del animals de carrer de Centelles.

Amb una  aportació económica anual o amb material i productes fora d’estoc, o materials per millora les nostres colonies de gats.

Des de l'Associació us oferim, com a empresa sòcia, la possibilitat d'obtenir un reconeixement especial en la nostra web i xarxa socials i podeu fer servi el nostre logo per poder col·locar al vostre establiment o al vostre web com a empresa col·laboradora.

Tant pel que fa a les persones físiques i jurídiques, per integrar-se a l’associació cal presentar una sol·licitud per escrit a la Junta Directiva, la qual prendrà una decisió sobre la petició en la primera reunió que tingui lloc i la comunicarà a l’assemblea general més immediata.

hola@animalistadecentelles.org

Empreses sòcies i col·laboradores:

La inmobiliaria OSONA ACTIVA de Centelles inicia una campanya en què cada operació de venda o lloguer dels seus immobles donarà un 4% del total dels seus honoraris a una causa benèfica.

Veteriniaries que col·labora amb nosaltres:

Web creada per: