Sí, vull adoptar un gos

Els nostres peluts busquen una família

Adoptar un animal significa incorporar un membre més a la família. Ha de ser una decisió premeditada i valorada des de molts aspectes.

A nivell familiar i de convivència (ho he reflexionat i parlat amb els membres amb qui convisc?), a nivell econòmic (controls veterinaris, alimentació, educació...) i a nivell emocional (reflexionar sobre si és un bon moment per adoptar, si podré cuidar-lo, si tindrà el meu carinyo i recolzament, si sortiré a passejar amb ell, la disponibilitat horària, etc.) ​

El següent pas és omplir un formulari amb algunes preguntes per tal de poder-vos conèixer una mica millor i oferir-vos una millor experiència per a tu i el teu futur nou company/a de vida, juntament amb alguns consells i recomanacions!

Si el formulari el considerem apte, i el gos encaixa a la família, procedirem a l'adopció!

Us acompanyarem durant els primers mesos de convivència per assegurar que tot va bé i ajudar-vos en tot el que necessiteu. ​

Recorda que per adoptar has d'estar d'acord en:

- Posar el xip *, ja que és obligatori per llei i així és més fàcil localitzar els propietaris si l'animal es perd. (A l'entrega d'animal i signat contracte)
- L'esterilització * de l'animal per així prevenir futures cries no desitjades. (Depent d'edad de l'animal).

(*) El cost de l'adopció és relatiu i diferent en cada cas. Depent dels tractaments necessaris.