Fes-te’n soci

Per a persones individuals, famílies o empreses/entitats

L’Associació Animalista de Centelles és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets dels animals. Volem que assoleixin el màxim nivell de protecció i benestar. Volem afavorir una responsabilitat més elevada i una conducta més cívica de la ciutadania en la defensa i preservació dels animals. Ningú no ha de provocar sofriments o maltractaments als animals o causar-los estats d'ansietat o por. Fes-te’n soci! Ells et necessiten a tu.Vols formar part de l'Associació Animalista de Centelles?


Poden formar part de l’associació les persones físiques i jurídiques que de manera lliure i voluntària tinguin interès en les seves finalitats i acceptin els Estatuts de l'Associació Animalista de Centelles

Disposem de diferents formes perquè puguis col·laborar econòmicament o amb el teu temps o aportacions voluntàries.

Amics de l'Associació Animalista de Centelles

Si no tens disponibilitat ni temps lliure, però vols contribuir amb la causa de la nostra associació. Pots ser Amics de l'Associació Animalista de Centelles sense cap cost. Tant si sou menors d'edad* és la millor opció. (* Autorització prèvia de mare, pare o tutor).
Si vols, voluntàriament pots fer una aportació microeconòmica mensual voluntària d'1 € mensuals a través de la plataforma Teaming.


Vull més informació per ser amics

 

Voluntaris l'Associació Animalista de Centelles

Si tens disponibilitat i temps lliure. La teva aportació personal és molt important per a l'Associació Animalista de Centelles.
Si vols contribuir amb accions puntuals o de llarga durada tenim diferents grups en les que segur pots encaixar a la perfecció.
Si vols també pots contribuir amb la causa de la nostra associació amb una aportació microeconòmica mensual. La quota voluntària d'1 € mensual a través de la plataforma Teaming.


Vull més informació per ser voluntari

 

Socis numeraris de l'Associació Animalista de Centelles


Els socis/es numeraris/es són els que sostenen en gran part la nostra associació. Si vols ser soci numerari, pots contribuir econòmicament a sufragar les despeses dels nostres projectes.
La quota de soci és de mínim 5 € mensuals que s'abona mitjançant el rebut que carregarem a l'entitat bancària que ens indiquis amb la periodicitat que prefereixis: anual, semestral, trimestral o mensual o amb targeta bancària o Pay-pal on-line.


Vull més informació per ser Socio númerari

 

Soci Honorarri de l'Associació Animalista de Centelles


Els socis/es honoraris són aquells que adquireixen aquesta condició per mèrits propis. Per a poder adquirir la condició cal haver estat durant mínim 5 anys Soci/a Numerari de forma continuada. La quota de soci és de mínim 5 € mensuals que s'abona mitjançant el rebut que carregarem a l'entitat bancària que ens indiquis amb la periodicitat que prefereixis: anual, semestral, trimestral o mensual.