Qui som?

Som la veu del animals

Som un grup de Centellencs que considerem que els animals són ciutadans de ple dret i, com a éssers dependents que són, ens correspon a tots garantir el seu benestar i fomentar una bona convivència amb tota la ciutadania. També amb els qui, legítimament, no gaudeixen dels animals.


Els animals són éssers vius dotats de sensibilitat física i psíquica i es mereixen rebre un tracte que respecti les seves necessitats.

Des de fa anys a Centelles existeix un equip de voluntaris/es que venien treballant de manera desinteressada, fent una bona feina pel benestar dels gats de carrer amb l'ajuda de l’Ajuntament de Centelles.

Es per això que un grup de voluntaris/es el 23 d’abril de 2020 van fundar l'Associació Animalista de Centelles amb l'objectiu de millorar l’organització, les accions que es venien fent i fer noves propostes per vetllar pels drets i les necessitats dels que no tenen veu: els animals.

Missió


A l'Associació Animalista de Centelles volem que els animals tinguin el màxim nivell de protecció i benestar. Volem afavorir una responsabilitat més elevada i una conducta més cívica de la ciutadania en la defensa i la preservació dels animals. Ningú no ha de provocar sofriments o maltractaments als animals o causar-los estats d'ansietat o por.

Visió


A l'Associació Animalista de Centelles volem contribuir a que la societat vegi els animals com a éssers vius sensibles, amb capacitat per sentir plaer o dolor, perquè siguin tractats amb respecte i compassió.

Valors


Actuem amb responsabilitat i compromís per fer que el nostre treball i dedicació afavoreixi el benestar i qualitat de vida dels animals en general, i dels gats de carrer en particular. Treballem amb honestedat i transparència en totes les nostres actuacions. Respectem i tenim actitud tolerant buscant sempre la solució a les qüestions que se'ns plantegen.