Adopta-m

Formulari adopció gos

  L'objectiu d'aquest qüestionari és trobar la combinació òptima entre animal i adoptant, de manera que tots dos siguin feliços després de l'adopció.

  DADES PERSONALS

  OCUPACIONS / TEMPS LLIURE

  SOBRE GOS EN GENERAL

  SOBRE L’ADOPCIÓ

  SOBRE EL COMPORTAMENT DEL GOS

  RESPONGUI AMB ATENCIÓ AQUESTA PREGUNTA:

  ¿Acepta el tractament de les seves dades?

  Informació de la Llei de protecció de dades.

  Si us plau, seleccioni Sí acepto o No acepto les condicions establertes a la política de privacitat sobre el tractament de les seves dades per gestionar la seva consulta o petició. Selecciona la manera que considera més adequada perquè puguem tenir un contacte fluid. (En cas de no escollir cap entendrem que qualsevol és valida per a vostè).

  L'Associació Animalista de Centelles com a responsable del tractament, tractarà les seves dades amb la finalitat de remetre la nostra newsletter amb novetats comercials sobre els nostres serveis. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment a través de info@animalistadecentelles.org . No es cediran dades a tercers llevat obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra

  Fem servir Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. A l'fer clic a continuació per subscriure, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Fes clic aqui per conèixer més detalls sobre les pràctiques de privacitat de l'associació.