1.- kartoffelsalat (Amanida Alemana)

Una amanida de patata perfecta per a qualsevol època de l'any és 100% vegà. Degustació amb Patata vermella bulluida, Frankfut vegà, Mostassa, Mayonesa vegana, Seva amb vinagre, Cogombre en vinagre, tàperes.

3€ unitat


2.- Hamburgesa Vegana (Estil vacu)

Heura® Burger és tan sucosa, carnosa i versàtil, que no vas a creure que és 100% vegetal. Deguntació amb Pa, Hamburgesa Heura, Ceba, Tomaquet, Enciam, Formatge, Cogombre.

6€ unitat


3.- Entrepa d'Heura® Bocaditos (Estil Pollastre)

Heura® Bocaditos et portaran a la vora de la Mediterrània en un sol tast. Es serveix amb pa, Bocaditos Heura, Ceba crunchi, Seva crunchi, Rúcula, Mayonesa vegana i salsa SiriLAcha.

5€ unitat


4.- Sandwich America (Entrepa Beicon Vegetaria)

AlterBacon es el Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli d’oliva. Es Serveix amb Pa, AlterBacon, Formatge veggi Tomaque, Enciam, Mayonesa vegana i salsa BBQ.

5€ unitat


5.- Sandwich Canadenc (Entrepa de Pavo Vegetarià)

Saborós filet a l’estil del gall dindi vegetarià. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli d’oliva. D’una textura exquisita i un òptim perfil nutricional. AlterPavo, Crema cacahuet, Seva Crunchi, Cogombre, Tomaque, Enciam, Mayonesa vegana.

5€ unitat


6.- Calabizos (No picant)

Gaudeix dels Calabizos, un embotit vegà amb tot el sabor de l'xoriço - 1 calabizo amb pa.

3€ unitat


Pack de 3 unitats. 6€ (Venda a la botiga)

7.- Calabizos (Picant)

Gaudeix dels Calabizos, un embotit vegà amb tot el sabor de l'xoriço - 1 calabizo amb pa.

3€ unitat


Pack de 3 unitats. 6€ (Venda a la botiga)

8.- Olives de Jaén

Olives verdes de Jaén

2€


9.- Olives

Olives

2€