Faig una donació

Ajuda als nostres peluts


Si vols col·laborar pots ajudar-nos amb un donatiu econòmic
per petit que aquest sigui.

Tota ajuda és benvinguda!


Ingrés directe Compte BancariPer transferència bancària heu d'utilitzar el número de compte:

IBAN: ES16 2100 0127 6202 0058 2730
Banc: CAIXA BANK
BIC/ SWIFT CODE: CAIXESBBXXX 

Ingrés amb Tarjeta o PayPalPer pagaments amb targetes o amb compte PayPal:


Fes clic aqui

 

Microdonacions - Col·labora amb 1 euro a el mes


Diuen que "la unió fa la força", i les microdonacions suposen un concepte nou a l'hora de col·laborar amb les organitzacions com la nostra.

Es tracta de només 1 euro a el mes, de manera recurrent és una forma es poden adaptar millor a les economies i molt fàcil de portar a terme amb la plataforma Teaming.

Què és Teaming? Teaming és una eina en línia per recaptar fons per a causes socials a través de micro donacions d'1 € a el mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea que amb 1 €, nosaltres sols no podem fer molt, però si ens unim, podem aconseguir grans coses.
En Teaming, no es pot donar més d'1 € a el mes a un Grup. És una quantitat simbòlica que està a l'abast de gairebé tothom i que fa que tots els que estem en el Grup siguem iguals.
És totalment segur i transparent. A més, pots demanar anualment el teu certificat de donacions (desgrava a la renda).
És totalment gratuït. Teaming no té ànim de lucre i per això ofereix l'eina de recaptació sense cap cost. Així mateix, ha arribat un acord amb Banc Sabadell per evitar tot tipus de comissions bancàries sent aquestes assumides pel mateix banc.

 

Col·labora econòmicament i sense cap cost per a tú

Fas les teves compres per internet en amb l'enllç de AMAZON de la nostra web?

Ajuda'ns de forma gratuïta quan facis compres on-line de forma gratuïta. AMAZON remunerarà amb una comissió per qualsevol venda remesa pels afiliats.

Coneixes AMAZON? és la botiga en línia sempre a el millor preu i enviament PRIME.

 
 

Fas les teves compres per internet en ZOOPLUS?

Ajuda'ns de forma gratuïta quan facis compres on-line de forma gratuïta. ZOOPLUS remunerarà amb un 4% de comissió per qualsevol venda remesa pels afiliats. Beneficia't d'un codi promocional de benvinguda per als nous clients de el 5%. Així mateix, el galeta és de 30 dies i un datafeed també està disponible.l'Associació.

Coneixes ZOOPLUS? és la botiga en línia per a mascotes líder a Europa i amb presència en més de 20 països. El catàleg consta de més de 10.000 productes per a animals de companyia, sempre a el millor preu.

 
 

Fas les teves compres per internet amb Helpfreely?

Ajuda'ns de forma gratuïta quan facis compres on-line de forma gratuïta amb Helpfreely

Coneixes Helpfreely? Ara col·laborar amb L'Associació Animalista de Centelles és més senzill que mai i gratis! Només has de registrar-te aquí. I cada vegada que facis una compra on-line a alguna de les seves pàgines afiliades, se'ns donarà un percentatge sense cap cost addicional per a tu! T'animes?

 

Fes clic aqui t'ho expliquem
Aqui tens una selecció de botigues on pots comprar i ajudar-nos.
Fes clic aqui

Obrir Xat